Help

Let op! Alle prijsvragen op Gratis Prijsvragen.net worden niet door Gratis Prijsvragen.net georganiseerd. Hierdoor kunnen wij ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (schadelijke) gevolgen die de prijsvragen met zich meebrengen. Lees daarom altijd de voorwaarden van een prijsvraag door voordat je deelneemt!


Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen. Mocht je vraag hier niet bij zitten dan kun je ons het beste even een mailtje sturen via het contactformulier.


Zijn alle prijsvragen ook echt gratis?
Ja, wij proberen altijd de beste gratis prijsvragen toe te voegen. Voor alle prijsvragen hoef je dus niets te betalen om kans te maken op een prijs. Indien er toch een prijsvraag tussen zit waar je uiteindelijk wél moet betalen om kans te maken op een prijs, dan verzoeken wij je vriendelijk dit te melden via het contactformulier.

Ik woon in het buitenland, kan ik dan deelnemen aan de prijsvragen?
In veel gevallen is het niet mogelijk om vanuit een ander land dan Nederland deel te nemen aan een prijsvraag. Indien het wel mogelijk is dan kun je vaak bij de prijsvraag je land van herkomst invullen. Kijk altijd voor de zekerheid bij voorwaarden van de prijsvraag voordat je deelneemt!

Zijn alle prijsvragen betrouwbaar?
Wij proberen alle prijsvragen te controleren voordat wij deze toevoegen. In principe kun je er dus vanuit gaan dat vrijwel alle prijsvragen betrouwbaar zijn. Omdat wij zelf niet de organisator van de prijsvragen zijn kunnen wij je helaas nooit garanderen dat alle prijsvragen 100% eerlijk verlopen. Natuurlijk gaan wij daar wel vanuit en door onze controles proberen wij de “foute” prijsvragen er zo goed als mogelijk uit te filteren.

Is het een probleem als ik een gratis e-mail provider gebruik?
In veel gevallen is dit geen probleem. Let hierbij wel op dat sommige belangrijke activatiemailtjes in je ongewenste mail map terecht kunnen komen. Bij enkele prijsvragen is het wel een probleem als je een gratis e-mail provider gebruikt. Lees altijd eerst de voorwaarden zodat je zeker weet of een gratis e-mailprovider is toegestaan.

Wat betekent “vul naar eigen inzicht in”?
Voor sommige prijzen is het van belang dat je een antwoord naar eigen inzicht invult. Hierbij is het dus van belang dat jij zelf een antwoord bedenkt. Vaak is dit in de vorm van een slagzin, slogan of andere ludieke actie waarbij jij zelf een leuk antwoord kan invullen. In veel gevallen wint het beste en leukste antwoord dan de prijs. Wees grappig en origineel en wie weet win jij wel een mooie prijs!Like ons!

Blijf op de hoogte van de nieuwste prijsvragen!