Tips om prijsvragen te winnen

Hieronder vind je een overzicht van de beste tips om meer kans te maken een mooie prijs te winnen!


Doe mee met alle prijsvragen
Je maakt het meeste kans om een prijs te winnen door met zoveel mogelijk prijsvragen mee te doen. Doordat alle prijsvragen gratis heb je niets te verliezen! Hoe vaker je meedoet, hoe meer kans je maakt om een mooie prijs te winnen.

Win tijd en gebruik Roboform
Indien je met zoveel mogelijk prijsvragen wil mee doen, kan het handig zijn om bepaalde processen sneller te laten verlopen. Met Roboform kun je eenvoudig alle formulieren die je voor de prijsvragen dient in te vullen, sneller invullen. Roboform bewaart alle gegevens van velden die jij hebt ingevuld bij prijsvragen. Hierdoor kun je dus zeer snel en gemakkelijk meedoen met veel prijsvragen, waardoor je meer kans maakt op een prijs. Klik hier om Roboform te downloaden.

Winnen door enquêtes in te vullen
Sommige prijzen kun je winnen door het invullen van een enquête. Vaak ben je hier zeer snel mee klaar, soms sneller dan gebruikelijke prijsvragen. Als je even de tijd neemt om een enquête in te vullen maak je wel een grote kans op een grote prijs. Doordat veel mensen het geduld niet hebben om een enquête in te vullen, is het aantal deelnemers aan een prijsvraag vaak lager dan gebruikelijke prijsvragen. Grotere kans op een prijs dus!

Vul altijd correcte gegevens in
Bij sommige prijsvragen dien je meerdere gegevens van jezelf in te vullen. Hierbij is het van belang dat je deze gegevens naar waarheid invult! Gegevens die nep zijn en/of niet kloppen worden vaak geblokkeerd van deelname, wat betekent dat je geen kans maakt op een prijs. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat organisatoren van prijsvragen jou kunnen bereiken als je een prijs hebt gewonnen!

Lees altijd goed de voorwaarden door!
Voor sommige prijsvragen brengen deelname consequenties met zich mee. Zo kan het zijn dat je naar afloop van de prijsvraag nog mailtjes krijgt met reclame van de organisator. Ook is het mogelijk dat je gevraagd wordt voor overige (betaalde) diensten. Wij van Gratis Prijsvragen.net proberen altijd de beste gratis prijsvragen te selecteren, in principe hoef je dus nergens te betalen om kans te kunnen maken op een prijs.Like ons!

Blijf op de hoogte van de nieuwste prijsvragen!