Waardebon t.w.v. 50 euro bij Gratis Prijsvragen.net

Wil jij heel eenvoudig kans maken om een VVV-bon ter waarde van 50 euro winnen? Doe dan mee met de prijsvraag van Gratis Prijsvragen.net!Waardebon t.w.v. €50,=


Hoe werkt het?
Deze prijsvraag werkt heel simpel: onder alle nieuwe volgers op Twitter en Facebook wordt een waardebon t.w.v. 50 euro verloot. Het enige wat je dus hoeft te doen is Gratis Prijsvragen.net volgen op Twitter en/of Facebook! Naast dat je daarmee op de hoogte blijft van de beste gratis prijsvragen, maak je daarmee dus ook kans om een VVV-bon van 50 euro te winnen!


Wat zijn de regels?
De regels zijn heel simpel: onder alle nieuwe volgers van Twitter en Facebook wordt de waardebon verloot. Indien jij dus Gratis Prijsvragen.net op Twitter én op Facebook volgt, maak jij dus twee keer zoveel kans om deze waardebon te winnen! Alle nieuwe volgers worden op een lijst gezet. Aan het einde van de actie wordt er één winnaar uitgekozen. De prijs wordt uitgekeerd wanneer er in het totaal (Facebook + Twitter) 500 volgers zijn!


Hoe volg je Gratisprijsvragen.net?
Je kunt Gratis Prijsvragen.net volgen door op de onderstaande afbeeldingen te klikken. Als je slim bent reTweet je deze actie zodat de prijs eerder wordt uitgekeerd!Volg ons op TwitterLike ons!

Blijf op de hoogte van de nieuwste prijsvragen!